Molse Mokka 21° 70cl

Een heerlijke combinatie van exotische koffiesmaken en zachte likeur. Heel lekker als koffieborel of als smaakmaker in verschillende recepten.

Recepten: 

Espresso Moltini: Voor een Espresso Moltini neem je 30 milliliter vodka, 30 milliliter Molse Mokka, 30 milliliter versgezette en afgekoelde espresso en eventueel 10 milliliter suikersiroop naar smaak. Vul een shaker met ijsblokjes en voeg alle ingrediënten toe. Schud het geheel krachtig gedurende vijftien tot twintig seconden zodat er een mooi schuimlaagje ontstaat. Zeef de cocktail daarna in een gekoeld martiniglas en garneer met drie koffieboontjes. Zo krijg je een romige, krachtige en verfijnde Espresso Moltini die de bittere smaak van koffie combineert met de zachte zoetheid van de likeur.

Molse Toert: U  bakt een biscuit van ongeveer 25 cm diameter, eenmaal klaar snijdt u deze middendoor en giet u een klein beetje MOLSE MOKKA op de beide helften.  Dan smeert u met koffie en MOLSE MOKKA gearomatiseerde creme au  beurre (500gr boter, 500gr bloemsuiker, 6cl MOLSE MOKKA,8gr oploskoffie) op de onderste helft en voeg beide helften opnieuw samen. Voor de afwerking smeert u de hele biscuit af met de creme au beurre van daarnet en legt u in een cirkel, elk op een toefje creme au beurre, MOLSE ZANDZAKSKES bovenop het geheel. Uw MOLSE TOERT is nu klaar om op te dienen met een lekker tasje koffie en borreltje MOLSE MOKKA. 

Molse Koffie: Met Molse Mokka: U mengt 1/4 MOLSE MOKKA met 3/4 versgezette koffie. Het geheel wordt afgewerkt met een toefje opgeklopte room en een weinig cacaopoeder.

geserveerd in alpino-espresso-schnapps-set van Ritzenhoff


 

 


€ 17,95
-
Aantal
Levering 2-3 Werkdagen
Food

Drink bij

Smell

Ruik en proef

Wijnbouwer Molse Specialiteiten
landen België

Een heerlijke combinatie van exotische koffiesmaken en zachte likeur. Heel lekker als koffieborel of als smaakmaker in verschillende recepten.

Recepten: 

Espresso Moltini: Voor een Espresso Moltini neem je 30 milliliter vodka, 30 milliliter Molse Mokka, 30 milliliter versgezette en afgekoelde espresso en eventueel 10 milliliter suikersiroop naar smaak. Vul een shaker met ijsblokjes en voeg alle ingrediënten toe. Schud het geheel krachtig gedurende vijftien tot twintig seconden zodat er een mooi schuimlaagje ontstaat. Zeef de cocktail daarna in een gekoeld martiniglas en garneer met drie koffieboontjes. Zo krijg je een romige, krachtige en verfijnde Espresso Moltini die de bittere smaak van koffie combineert met de zachte zoetheid van de likeur.

Molse Toert: U  bakt een biscuit van ongeveer 25 cm diameter, eenmaal klaar snijdt u deze middendoor en giet u een klein beetje MOLSE MOKKA op de beide helften.  Dan smeert u met koffie en MOLSE MOKKA gearomatiseerde creme au  beurre (500gr boter, 500gr bloemsuiker, 6cl MOLSE MOKKA,8gr oploskoffie) op de onderste helft en voeg beide helften opnieuw samen. Voor de afwerking smeert u de hele biscuit af met de creme au beurre van daarnet en legt u in een cirkel, elk op een toefje creme au beurre, MOLSE ZANDZAKSKES bovenop het geheel. Uw MOLSE TOERT is nu klaar om op te dienen met een lekker tasje koffie en borreltje MOLSE MOKKA. 

Molse Koffie: Met Molse Mokka: U mengt 1/4 MOLSE MOKKA met 3/4 versgezette koffie. Het geheel wordt afgewerkt met een toefje opgeklopte room en een weinig cacaopoeder.

geserveerd in alpino-espresso-schnapps-set van Ritzenhoff


 

 

Gelijkaardige producten