Onze beste vriendjes uit de wijngaard, Greg & Juju zijn permanent in prijs verlaagd!  Ze hebben nog altijd hun frisse en soepele voorkomen, maar nu slechts voor 6,95 euro!

Profiteer ervan voor je communie- of lentefeesten of gewoon zo voor de lente die gaat komen!

 

€ 6,95

bestel hier

Your Wine Online by Huis Hardies
- een mooie symbiose tussen online en offline -

Meer dan 35 jaar de rots in de branding voor vele Mollenaars en sinds 2019 van de online-klanten: Huis Hardies, terug te vinden op ‘t Rondplein in Mol, België. Stap binnen in de wereld van wijnen, spirits en rookwaren. Keuze te over, voor ieder wat wils, in alle prijsklassen. Laat je zintuigen prikkelen door de brede waaier van smaakpaletten. Beleef de plaatselijke bottelingen van whisky, rum of gin. Cadeautje laten inpakken? Geen probleem! Spring zeker eens binnen en profiteer van de jarenlange expertise van Huis Hardies.

Mattias heeft wat je zoekt. Kom thuis met een heerlijk smakenpalet en zorg voor een spraakmakende wijn- en spijscombinatie die je gasten met verstomming slaat. Je gaat ook steevast met een brede glimlach naar buiten. Daar zit de gastvrije en vriendelijke ontvangst van Team Hardies voor iets tussen. Een sfeervol ingerichte winkel waar je je gading zonder enige twijfel vindt.

Zoek je iets wat je toch niet direct vindt? Stuur ons gerust een mailtje en we gaan voor je op zoek!

Een paar van onze hardlopers:

- Matsu giftbox uit Toro (Spanje)
- Louis Armand er Cru Brut Champagne
- Vega Barcelona Cava
- La Petite Source - easy drinking wines
- Vic Rosé - onze best verkochte rosé!

 
Wijn KopenMousserende wijn kopen